Modele nusesh topuz

Modelet e flokëve te drejta NUK janě shume te preferuara nga nuset, ATO dëshirojnë me se shumti MODELE me onde te mëdha APO te Vogla. Por nëse keni vendosur te mbani flokët e lëshuar atëherë synoni për aksesoret ne flokë ne njërën ane te kokës, një Lule, kapëse ETJ për një pamje Shik. Ne fushën e modeleve te flokëve për Nutilisez mundësit janě me te vërtet te shumta. Ekspertet e coiffure për Nutilisez propozojnë vazhdimisht IDE frymëzuar nga Trendet e Reja ne te Errësira Boten. MODELE me flokë te lëshuara, te mbledhura dhe gjysme te mbledhura, MODELE Boho-chic dhe me regarde tradicional. Modelet e flokëve te nuseve me gërshet janě një Klasik dedikuar MBI te gjitha atyre qe preferojnë stilin Boho-chic me rinor. Ne Vitet e fundit një zgjedhje shume e përhapur. Flokët e drejte janě me te preferuar për këtë lloj modeli MBI te gjitha nëse i preferoni gjysme te mbledhura. Modelet e flokëve për Nutilisez me elegante janě ATO te mbledhur me Topuz APO te fiksuara ne pjesën Qendrore APO lart ne Koke. Nuset me flokë te drejta te cilat Kane balluke Mund te bëjnë një modelim flokësh me kurore Bizhu APO fashe prej tyli. Nëse preferoni insertet me Lule Mund te kërkoni qe TI vendosni ATO ne pjesën e Pasme te kokës, TI gërshetoni flokët me Lule ose thjesht te vendosni një kapëse me Lule ne njërën ane te kokës.

2. [Mund të pëlqeni: nga € 199/Personi-All Inclusive, 7 nete/8 dite KORFUZ!] Modelet e flokëve me gërshet Flokët e gjatë Ju torturojnë në këto muaj të nxehtë? Ne do Ju japim DISA IDE se si t`i kaloni me sa më Pak vuajtje këto Temperatura të Larta. Flokë të mbledhura, dyfish të mbështjella. Ndajeni pjesën e sipërme të kokës në dy seksione. Pastaj bashkojini ATO pas qafës, gjysmë të mbledhura Duke i fiksuar me karfica. Shpupuritini ATO me dorë, për t`i dhënë një pamje, të çrregullt. Po kështu veproni Edhe me gjysmën tjetër të flokëve tuaj. Kjo do të Ishte një zgjidhje Mjaft e shpejtë dhe praktika për Ju që kërkon vtëm Pak minuta për të pasur një regarder Shik dhe de të çrregullt.

Ndajini flokët tuaj me vizë në mes, dhe nga të dyja anët e kokës në mënyrë simetrike mblidhni dy topuzë të vegjël e të lirshëm. Mund të Lini Edhe ndonjë baluke përpara ose Anash e CILA do Ju ëmbëlsojë portretin së tepërmi. Një modèle tjetër që Ju propozojmë është të përshtasni në Top të kokës një Topuz në formën e ëmbëlsirës Donut. Jepini volum flokut tuaj që nga pjesa e sipërme e kokës dhe më pas mblidhini flokët MU Aty në majë. Mund të përdorni një llastik të hollë për të fiksuar flokët në mënyrë të barabartë. Në Fund, Mund të bëni dy gërsheta të hollë më ndonjë pjesë floku të mbëtur dhe ta sillni përqark topuzit. Adresa juaj email s`do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janě shënuar me një * t`i Lini flokët tuaj lëshuar do kërkonte një guxim të Madh, PASI të gjithave na ka ndodhur ndjesia e pakëndshme të na ngjiten flokët në pjesën e qafës. Si në Plazh, APO Edhe për të dalë me Miq për një aperitiv, Ju këshillojmë t`i mblidhni flokët tuaj në një mënyrë sa më të përshtatshme, për t`u dukur sa më ndryshe dhe Elegante, madje në një kohë Fare të shkurtër. Ndiqni propozimet Tona:.